0123  Livesex  Ervaringen  Dating  1-to-1  Sexbox 

 

Sexverhalen:

 
 

 
 
 
 
Keuze 1: Sexervaringen  
 
Bel 0906-0123 en toets de 1 op je telefoon. Je hoort hier 1000-den sex-ervaringen van hete stelletjes, lekkere lesbo's en geile tieners. Ze vertellen je uitgebreid wat zij allemaal meemaken op seksgebied!
 
Hoogtepunt
Hetero-, bi- en tienermeiden voeren je mee naar hun hoogtepunt! Doe je met ze mee?! Luister naar hoe Anita, Debbie, Gina, Ilona, Marion, Sabrina, Wanda en tientallen andere vrouwen heerlijk klaarkomen.
 
Sexuele avontuurtjes
Dinise bijvoorbeeld verteld over haar douche-ervaring na de gymnastiekles! Ook heeft ze eens haar enkel verstuikt bij het tennissen. Niet alleen haar enkel werd daarna verzorgd... Tatjana zit nog op school en maakt hier veel mee. Ze heeft veel feestjes en gaat uit op het Leidseplein in Amsterdam. Luister naar haar sex-ervaringen. Wil je weten wat Brigitte heeft gedaan op de achterbank van een auto? Of hoe Petra onverwachts aan haar trekken komt als ze gaat wandelen in het park? Bel 0906-0123 voor deze en veel meer geile avonturen!
 
Sonja verteld over haar rijlessen:
Ik heb rijles bij ons in het dorp. Op een keer kreeg ik echt geen beweging in de versnellingspook. Dus hij legt z'n hand op mijn hand, en samen lukte het wel! Na dit incident lukte het rijden totaal niet meer! Steeds voelde ik zijn hand op mijn hand. Vlindertjes vladderde in m'n buik. En ik zat achter het stuur helemaal weg te dromen wat natuurlijk hartstikke gevaarlijk is! Maar hij hield me in de gaten hoor, hij zei: “Son, stop maar, laat mij maar rijden want dit wordt niks meer! Nou, ik vond alles best, kon ik tenminste even goed naar 'm kijken! En m'n ogen dwaalden steeds af naar z'n kruis. Maar ja, hij zat ook zo ongegeneerd over z'n kruis te wrijven! En z'n broek begon al aardig te knellen zag ik al. Oh wat zag ie er lekker uit, die leraar van mij, mijn rij-instructeurtje. Hmmm, het kon me niks meer schelen, ik was zo heet, zo geil en zo nat geworden, ik trok z'n rits naar beneden, ik trok z'n penis tevoorschijn en zei: “Laat me je pijpen!"
Bel 0906-0123 om te horen wat Sonja nog meer gaat doen tijdens haar rijles!
 
Evelientje is op een feestje:
Ik ging met een stel vrienden van school naar een feestje van een meisje uit m'n klas. Haar ouders waren namelijk weg. Ik had een strak zwart jurkje aangetrokken. Ik zag er geil uit, m'n tieten staken er lekker uit! M'n jurkje was ook heel kort en als ik even bukte kon je zo m'n blote kontje zien. Ik had er namelijk geen slipje onderaan. Oh, ik werd er van voren al helemaal heet van! Op het feestje ging ik tegenover een paar jongens zitten met m'n benen een beetje uit elkaar zodat ze m'n kutje helemaal konden zien. Oh wat werd ik hier heet van! En die jongens konden zich meteen al niet meer beheersen. Met z'n tween kwamen ze bij me zitten en kleedden me uit! Ze deden zo m'n jurkje uit. En daar zat ik in m'n blootje! Wat opwindend was dat! En die anderen riepen dat ik moest gaan dansen, helemaal naakt. Ik stond heel opwindend met m'n grote tieten te dansen. M'n kutje was zo heet. Oh ik maakte geile neukbewegingen en toen trok n van die jongens zich naar me toe en.....
Bel 0906-0123 om te luisteren hoe dit afloopt!
 
Nelly en de automonteur:
Nelly brengt haar auto naar de garage, maar hier wordt niet alleen haar auto onder handen genomen...
Klik hier om GRATIS de sexervaring van Nelly te beluisteren!
 

Op 0906-0123 vind je nog duizenden van deze geile verhaaltjes.

 Bel, luister en kom!

 
 

 

Toppertjes:
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  Klik voor geluidsfragment:

80 cpm

Created by: CreatievePartner.nl